lørdag 28. februar 2009

Ulveblues Nr. 3

Gaupejakt... Vet ikke om jeg kan prate om det uten å banne. For hvilke faens idioter i Rovviltnemda er det som sta opprettholder JAKTTID på en truet dyreart? Eller som Arne Flor i Foreningen Våre Rovdyr sier: "Vi er i ferd med å bidra til en masseutryddelse av gaupa. Vi bør søke hjelp i EU for å få direktiver som regulerer uttaket av rovvilt på en bedre måte."

Så langt er det altså gått at vi må spørre EU om råd i miljøspørsmål! Fytte helvete!

http://agderposten.no/article/20090210/LOKAL8/810807881/1021/ABONNEMENT
http://www.fvr.no/

Ulveblues Nr. 2

En gang. mens mange av dere bare var en kløe i pappas pung, slapp en fyr ved navn Lars Kilevold en singel som het "Livet Er For Kjipt." Den ble en så stor hit at Kilevold på folkemunne skiftet navn til Lars Kjipevold.

fredag 27. februar 2009

Ulveblues Nr. 1

Den første historien i Ulveblues gikk over fire uker, og presenterte leseren ikke bare for Ulf Gråbein, men også Gunnar Gaupe. Gunnar het først Gaute, helt til noen fortalte meg at det var en gaupe i Barne-TV som het det samme.

torsdag 26. februar 2009

Velkommen til Ulveblues.

Dette er ikke ment å være en blogg, ikke i ordets rette forstand. Jeg skal legge ut et eller annet her hver dag, noen ganger ferdige serier, andre bare en skisse. Samtidig skal jeg skrive litt om hvordan jeg har gått fram - tanken bak greia.

Du vil også få se andre prosjekter enn tittelserien. En ny Pia Zawa er under arbeid, for eksempel. Men først altså, Ulveblues.

Hovedpersonen Ulf Gråbein har vært ute i offentligheten tidligere, i tegneseriesamlingen Propell (Egmont 2007). Her flykter Ulf fra Villmarka, etter en uheldig episode med noen sauer og et par ulvejegere, og slår seg sammen med lausbikkjene i Byen. Men vi kommer tilbake til Byulven senere, for Ulveblues er en prolog til denne historien. Serien har til nå blitt publisert i Agderposten (2008), dessuten var et par av figurene ivrige publikummere på Canal Street 2008. Alt vil bli å se her, etter hvert.

Og har du lyst til at det fremdeles også skal finnes virkelige Ulfer i Norge?
http://www.fellesaksjonenforulv.org/