torsdag 29. oktober 2009

Ulveblues 28, en reprise.

... Men du skal også få tegneserier. Først, den siste jeg publiserte i begynnelsen her på bloggen, og som jeg senere har fjernet, om da vinteren kom for alvor til dyrene i Villmarka.

Den kalde kongen er ikke langt borte her i den relativt siviliserte verden heller. Når gradene over null kan telles på en hånd, lengter jeg mot en varme jeg ikke har råd til.

mandag 26. oktober 2009

Ulv i fryseboksen.

Jeg har til slutt blitt nødt til å innse at jeg ikke klarer å stable animasjonsprosjektet Ulveblues på beina, alene og uten kroner. Tiden er også en faktor, med flere andre prosjekter under arbeid. Foreløpig legges altså den bevegelige Ulveblues i fryseboksen. Men...

Har fremdeles lyst til å gjøre noe mer med dette universet, og nå går jeg tilbake til originalprosjektet. Før Ulf Gråbein ble tegneseriefigur i historien Byulven (i boka Propell, Egmont 2006) var tanken å bruke ham som hovedperson i en barnebokserie. Nå går jeg for den idéen igjen, og du skal få se historien skride fram her på bloggen. Tegningene også, naturligvis, som blir i stilen du ser ovenfor.