fredag 17. juli 2009

Gaupefjell.

Over ser du både skisse og produksjonsmaleri av lokasjonen til scene 2. Fjellet er skåret rett over. Denne øverste, ene tidelen av fjellet, vil bli bygget i 3d, mens resten sannsynligvis blir malt.

onsdag 15. juli 2009

Gunnar Gaupe.

Jeg hadde faktisk slått meg til ro med gaupa til venstre, da en deltager på et av kursene mine bemerket at den lignet mer på en katt. Er fremdeles ikke sikker på om han hadde rett, men er uansett mer fornøyd med dagens versjon-- Selv om jeg fremdeles hopper litt mellom "skjegglengdene" hans, som du ser hvis du sammenligner med tegneserien lenger nede på siden. Har enda ikke helt bestemt meg der.

Fra begynnelsen het Gunnar Gaute, helt til jeg ble gjort oppmerksom på at det fantes en Gaute Gaupe i Barne-TV.

mandag 13. juli 2009

Scene 1: Gunnar Gaupes hule, interiør.

Dette er storyboards for første scene. Det er ingen musikk foreløpig, bare lydene Gunnar selv lager. Og, ja, filmen blir i farger, men storyboards gjøres tradisjonelt i svart/hvitt.

Ulveblues the movie.

Scene 1 og 2( og litt av 3), i tegneserieform. Fra Ulveblues Nr. 1, publisert av Agderposten, 2008.

Da er vi tilbake her på Ulveblues-bloggen, og denne gangen kommer tegneserien i andre rekke. Nå starter nemlig utvikling av en animert kortfilm basert på serien, som igjen var basert på et filmmanus. Her vil du få se blant annet skisser, karakterdesign, storyboards, research-materiale, bakgrunnsmalerier og, etter hvert, ferdige 3D-modeller og filmklipp. Alle aspekter ved produksjonen kommer til å bli belyst.