lørdag 4. april 2009

Ulveblues Nr. 27

Dagens blir nest siste innlegg og serie her på Ulveblues-bloggen, for denne gang. Kommer tilbake til dyra når de begynner å bevege på seg igjen, men nå er det Pia Zawa som vil ut og frem. Så fra mandag - senest - vil du få en Pia-blogg isteden. Linken kommer her i morra.

torsdag 2. april 2009

Ulveblues Nr. 26

I dagens serie: Enda en gjesteopptreden fra et annet univers - Mikkel Rev fra Hakkebakkeskogen.

Ulveblues Nr. 25

Ble overtalt til å bli med på onsdagsfylla på Castelle, så, grunnet lovlige rusmidler, kan jeg nå ikke skrive noe som helst. Man beklager eventuelle skrivefeil.

onsdag 1. april 2009

Ulveblues Nr. 24

Må si meg enig med Chandler i Friends - riverdancere er skumle vesener.

mandag 30. mars 2009

Ulveblues Nr. 23

Skrekkfilmer har ingen effekt på meg lenger. Vil jeg bli skremt ser jeg på nyhetene. I dag: Verdenshavene dør av våre utslipp. Vil du spise fisk om førti år blir det oppdrettsfisk. Oppdrettsnæringen er blant dem som er med på å drepe villfiskstammen, og støttes sterkt av Staten... Og Staten kommer sannsynligvis til å være med og drepe fisken i nord, ved å åpne for oljeboring. Det vil si, gi den dødstøtet. Mye har allerede den lenge fredede kongekrabben tatt seg av, tilsynelatende med Statens velsignelse.

Hm. Lukter man en konspirasjon her?

http://www.nrk.no/programmer/tv/brennpunkt/1.6527787

søndag 29. mars 2009

Ulveblues Nr. 22

Amerikaneren Roy C. Sullivan skal ha rekorden for å ha blitt truffet av lyn - sju ganger. Men han døde av selvmord grunnet kjærlighetssorg.
http://www.thatsweird.net/history8.shtml

Ulveblues Nr. 21

Mens vinteren holder sluttoppgjør med våren på utsida, er det høsten som er i ferd med å møte kanvasen i Ulveblues.