lørdag 14. mars 2009

Ulveblues Canal Street Spesial

Ørnen i dagens serie, Jørn Ørn, er foreløpig bare med i Canal Street-greiene. Han fikk jobben fordi han kunne fungere som småfly for de to hoveddyra. Alt jeg vet om Jørn er at han liker Ole Paus.

torsdag 12. mars 2009

Ulveblues Nr. 13

I dag introduseres siste hoveddyr i Ulveblues - grevlingen Bertil Masketryne. Grevlingbestanden er økende, særlig her på Sørlandet. Da jeg skulle plukke to dyr som kunne dra til Canal Street-festivalen i fjor, ble Bertil en av de utvalgte av logiske årsaker. Få av dyrene i Ulveblues lever tett opp mot oss mennesker, men grevlingen gjør det. Ekornet også, om ikke akkurat her omkring...

Så, med det drittværet vi har om dagen, er det tid for å glede seg til sommeren, og sommerens festivaler. Fra i morgen får du et gjensyn med Bertil og Nøttesværingen på Canal Street.

onsdag 11. mars 2009

Mer Pia Zawa: Løs Kanon

En stor del av Løs Kanon-historien foregår under en konsert med surf-gruppa The Beat Tornados, og her trenger jeg publikum. Kontaktinfo nede på siden. Lover det blir en fet konsert!

tirsdag 10. mars 2009

Pia Zawa: Løs Kanon

Jeg vil ikke si for mye enda, men i Løs Kanon er Pia tilbake i Den Lille Byen Ved Havet, for det endelige oppgjøret med erkefienden Kåre Krim. Historien er på 48 sider, delt opp i seks episoder. Og i morgen får du muligheten til å bli tegneserie-statist...

mandag 9. mars 2009

Ulveblues Nr. 12

Kan ikke si for mye i dag, i fare for å røpe slutten på Elva Som Forsvant, som du kan lese nedenfor. Men i morgen får du, som lovet, en liten preview på serien jeg jobber med akkurat nå - Pia Zawa: Løs Kanon.

Ulveblues Nr. 11

I anledning Kvinnedagen får du i dag møte et av hunndyrene i Ulveblues! Gratulerer! Hipp hurra! Okay da, skulle gjerne latt som dette var iskald beregning, men det er bare flaks at serien med Ofelia Oter og kidsa hennes kom akkurat i dag.

Oteren er enda en av de truede artene jeg stadig maser om, i hvert fall den sørnorske bestanden. Oteren regnes som helt utryddet mellom Rogaland og Aust-Agder, og har vært totalfredet siden 1982. Litt sent, dessverre...

søndag 8. mars 2009

Ulveblues Nr. 10

Beveren er enda et dyr vi for tiden har plenty av, og som i tillegg skal smake godt. Men prøv å ikke jakte på Berner Bever. Han er en hardt arbeidende ektemann, med barn i skolepliktig alder.

Oppskrift på beverlårfilet.
http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=43